Ιατρός Φωτεινή Μιχαλάκη - Δερνίκου

Η Φωτεινή Μιχαλάκη- Δερνίκου σπούδασε Οδοντιατρική και Ιατρική(1960- 1969) στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μετεκπαιδεύτηκε στην Παιδοδοντιατρική στο London University (1974-1975).

Συνέχισε την εκπαίδευσή της στη Ψυχολογία στο Deree College (1984), στην Ομοιοπαθητική Ιατρική στη Διεθνή Ακαδημία Κλασσικής Ομοιοπαθητικής Ιατρικής (2001) και (Master of Science) στα Ολιστικά Εναλλακτικά Θεραπευτικά Συστήματα :Κλασσική Ομοιοπαθητική στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου (2007-2012).

Είναι συγγραφέας του βιβλίου «ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΙΑΜΑΤΑ BACH» εκδόσεις Πύρινος Κόσμος, και της Διπλωματικής εργασίας με θέμα"ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ.

Απέκτησε σημαντική εμπειρία συμμετέχοντας σε εκπαιδευτικές ομάδες αυτογνωσίας και οικογενειακής Θεραπείας στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου (ΑΚΜΑ) του Γ. Βασιλείου, στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων της Χ. Κατάκη. Στην Εταιρία Αντλεριανής Ψυχολογίας, σε σχολές γονέων, στο Ινστιτούτο Ομαδικής Ανάλυσης, στο κέντρο θεραπείας μέσω τηςΤέχνης και στο κέντρο Εκπαίδευσης στην Προσωποκεντρική προσέγγιση.

Τις γνώσεις που απέκτησε τις προσφέρει συντονίζοντας ομάδες Αυτογνωσίας και Αυτοθεραπείας και με ομιλίες σε συνέδρια, στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Συνεχίζει να εργάζεται ασκώντας την Κλασσική Ομοιοπαθητική.

Who We Are:

Οδοντίατρος Μιχαλάκης Μιχαήλ DDS , Msc
Ιατρός Φωτεινή Μιχαλάκη- Δερνίκου

Λεωφόρος Κηφισίας 38, Αμπελόκηποι, 11526 Αθήνα, Κεντρικός Τομέας Αθηνών